Un 2022 ple de coses a fer


Dies abans que la Covid-19 tornés a recordar-nos que encara es passeja per aquí, just quan ens estàvem preparant per dies de menjar, esdeveniments socials i compres frenètiques sense fi, vaig tenir una conversa interessant amb el meu fill.

M'explicava que la mestra els havia fet escriure dues cartes: una adreçada a la mare, al pare o a tots dos explicant què els agradaria haver fet millor durant aquest any i quines activitats els agradaria que fessin en família per al nou any que comença.

L'altra estava adreçada als Reis Mags d'Orient i podien demanar totes les joguines que volguessin. Després havien de triar quina era la carta que volien enviar.

Quan li vaig dir que em semblava un exercici interessant i que volia saber quina carta enviaria ell em va dir: “Encara m'ho he de pensar, però crec que prefereixo fer coses a tenir coses”.

La reflexió em va deixar tan sorpresa (i a l'hora enamorada d'ell) que vaig estar donant-li voltes tots els dies següents i crec que és el millor que es pot desitjar a algú.

Per això, espero que aquest any 2022 estigui ple de coses a fer, aprendre, gaudir, abraçar-vos jugar, llegir, cantar, riure, besar-vos i trobar-vos.

Us desitjo un 2022 ple de vida. Per cert, em va enviar la carta a mi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article