Barcelona, capital del Tercer Sector Social


El III Congrés ha estat un èxit. Amb el lema 'Sumem valors, construïm futur', la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya va convocar el III Congrés del Tercer Sector Social els dies 24 i 25 de març de 2011 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona amb l'objectiu d'enfortir la identitat, els valors i les capacitats del Tercer Sector, reclamar més i millors polítiques socials públiques en un context de crisi econòmica, i enfortir l'aliança del Tercer Sector Social amb els poders públics i els altres agents socials.

Més 2.200 congressistes van participar en aquesta tercera edició del Congrés, i prop de 355 estudiants van visitar una Mostra d'entitats que va tenir lloc al mateix recinte del Congrés amb més de 60 estands. El Congrés va comptar amb les intervencions de 224 ponents i amb una gran presència institucional. Barcelona va tronar a ser la capital  del Tercer Sector Social i estem molt satisfets.

Ara, una setmana després d'haver finalitzat el Congrés ja pensem en el 2013 i en el IV Congrés del sector per seguir sent més forts, per aconseguir més reconeixements i per reclamar més i millores polítiques socials. La crisi no és una excusa per invertir en les persones. Hem de seguir treballant per un futur millor.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article