25-N: prioritzem la inversió social


Les últimes dades sobre la pobresa a Catalunya, conegudes fa un parell de setmanes, posen de manifest, de nou, la situació d'emergència social que estem vivint. Un 22% de la població té un renda inferior al llindar de la pobresa, un 3% més que l'any 2006.
 
El passat dia 17 d'octubre, Dia Internacional contra la pobresa, la Taula del Tercer Sector va tornar a recordar a les institucions i a tota la societat la imperiosa i urgent necessitat de prioritzar les polítiques de cohesió social i de lluita contra les desigualtats. En vistes a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre, i davant la cruïlla històrica que viu el nostre país, és fonamental que l'objectiu de l'equitat i de la justícia social estigui al centre de totes les polítiques i dels nostres objectius de futur. Aquest, és el principal objectiu del document ‘Prioritzar la inversió social', que la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya ha fet arribar als partits polítics i que inclou 30 propostes encaminades a millorar tant les polítiques socials, com la relació de les Administracions amb el Tercer Sector.
 
Des del Tercer Sector Social seguirem treballant per combatre la pobresa, preservar la cohesió social, mantenir el nostre Estat del Benestar i garantir els drets socials de tota la ciutadania, sigui quina sigui la seva condició. Tot plegat, només ho podrem fer des de l'aliança i la complicitat dels poders públics amb les entitats socials, i des d'una aposta valenta i ambiciosa per consolidar les polítiques de benestar.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

nuria coral calafell
1.

si us plau podrien compartir el document al que fan referencia? gracies!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article