Nova etapa al Tercer Sector Social


La Taula del Tercer Sector comença a una nova etapa amb ganes de mirar endavant, aprendre dels errors que hàgim pogut cometre en el passat i amb una voluntat clara de posar les polítiques socials al centre de l’acció política i construir un Tercer Sector Social fort i cohesionat.

La Taula del Tercer Sector Social s’ha de regir pels principis de transparència, informació, participació, democràcia i voluntat de consens i ha d’esdevenir una organització neutral des del punt de vista polític, apartidista. A més, i sense cap mena de dubte, la Taula del Tercer Sector ha de ser un instrument útil a la ciutadania, identificant tant les seves necessitats com els seus anhels i actuant com defensora dels drets socials. Al mateix temps, considero que hem de treballar per vetllar pels valors del sector fonamentats en el servei i atenció a les persones, actuant amb total transparència, equitat i defensa dels més elementals drets.

Les polítiques socials són irrenunciables per construir una societat justa, igualitària i cohesionada. No farem cap pas enrere per defensar el benestar de tota la societat, i en especial el dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat. Les entitats socials catalanes atenen cada any més d’un milió i mig de persones. Cap a tota aquesta gent han d’anar tota nostra energia. No ens desviem.

Tinc l’honor de presidir la Taula del Tercer Sector i entomo la responsabilitat, juntament amb els meus companys de la Junta Directiva, de vetllar perquè la institució esdevingui una altaveu de totes les entitats del sector; defensant els seus interessos i potenciant el seu desenvolupament i el seu protagonisme. Només concebo aconseguir aquests objectius tendint ponts, amb diàleg i amb la mà estesa a totes les entitats del sector i a totes les administracions, públiques, partits polítics i institucions que ens segueixin per construir una societat més cohesionada i on ningú quedi enrere.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article