L’hospitalitat té avui més valor que mai


Aquesta opinió pertany al projecte ‘365Batecs’ de Sant Joan de Déu Solidaritat, un recurs pedagògic que ofereix vídeos testimonials de format breu per reflexionar al voltant de les persones en situació vulnerable.

 

A Sant Joan de Déu us dieu hospitalitat i és aquest valor tradicional tan bonic de valorar que algú ve a casa teva a veure’t, que fa aquest esforç. Suposo que antigament era un esforç de mules i cavalls, i coses així. Però és el fet d’obsequiar una mica el que et ve a veure, el que es pren la molèstia de venir-te a veure.

Trobo que avui, com que la gent ens parlem per internet, per telèfon... L’hospitalitat té més valor que mai. Perquè potser treballes amb persones bastant seriosament i en canvi no t’has vist mai. Aquell dia que et reuneixes per prendre un cafè junts, ni que sigui, és una altra cosa.

No sé si està de moda o no, però ens fa falta segur. Ens fa falta precisament per això, perquè una part molt gran de les relacions són per mitjans no presencials. Hem de vigilar que no se’ns escapi de les mans.”

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article