Després de parlar amb polítics, actors i empresaris, '52 tallats i un tovalló' tira cap el terreny gastronòmic amb l'entrevista a Carme Ruscalleda. "Què podria fer una persona amb discapacitat psíquica o trastorn mental en el seu sector?", Ruscalleda en una conversa que combina cuina i discapacitat, respon: "Doncs podria fer feines que no comportessin el compromís del toc final d'entregar el plat però hi ha tantíssimes tasques… Penseu que la nostra feina comporta molts treballs que no es veuen. Ja només d'entrar has de notar que tot està pentinat i net, que fa olor. Si hi ha un jardí el jardí, ha d'estar impecable: les estovalles ben planxades, la carta ben col·locada, aquella flor ben posada, aquella vaixella i aquella copa a punt. Hi ha molts treballs que no tenen la necessitat d'aquella capacitat més alta per a fer-ho arribar al client." Podeu fer clic aquí per llegir l'entrevista sencera.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari