Ripollet tindrà un Observatori del Civisme

Es tracta d'una iniciativa pionera


El passat dia 25 de maig, a la població de Ripollet, es va dur a terme la primera reunió de treball per tal de posar en marxa l’Observatori del Civism. Es tracta d'una una eina d’estudi que té per objectiu fomentar els comportaments cívics dels ciutadans i ciutadanes de la població a través la recollida d’una sèrie d’incidències detectades a nivell municipal.

L’objectiu de l’Observatori del Civisme és esdevenir una eina útil per elaborar informació que permeti prendre mesures educatives, preventives i pal·liatives adequades a les necessitats reals del municipi.

L’Observatori estableix una xarxa de coordinació interdepartamental que permet una visió més amplia i objectiva, per elaborar actuacions preventives en benefici de cada departament implicat així com per aprofundir en el coneixement de la realitat urbana de Ripollet.

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, les àrees municipals que integren aquest Observatori són el Pla Local per a la Convivència, Serveis Municipals, Policia Local, Manteniment i Parcs i Jardins.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article