Presentat el Mulla't 2011 per superar l'esclerosi i amb Víctor Valdés de padrí de la 18a edició

A més de nedar, enguany també es podrà navegar en pro de la investigació de la malaltia


El porter del FC Barcelona, Víctor Valdés, serà el padrí de la divuitena edició de la campanya solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple, que pretén seguir lluitant contra aquesta malaltia i que el 10 de juliol comptarà amb la col·laboració de 620 piscines i molts clubs de vela catalans. A la presentació de la campanya al centre de Dia de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Valdés ha explicat que ha patit la malaltia de manera 'molt propera'.

'Agraeixo les paraules i l'afecte de tota la gent de la FEM. És una malaltia que em toca de prop, amb la meva tieta, i per a mi col·laborar sent el padrí és un orgull. És molt important per a mi i aquí estic per ajudar en tot el que pugui', ha manifestat sobre aquesta qüestió.
 
En aquest sentit, ha apuntat que els jugadors del Barcelona acostumen a ser considerats per la societat com 'un mirall', però ha manifestat que els que són realment protagonistes i personatges amb valor són les persones que pateixen malalties com la de l'esclerosi múltiple.
 
L'acte, celebrat al centre de Dia de la Fundació Esclerosi Múltiple, ha servit per presentar algunes de les novetats de la present edició, com la creació d'una pàgina web (http://mullat.fem.es/) amb la qual els visitants podran interactuar per millorar-la amb pàgines pròpies, i en la qual podran trobar el lip-dub que es farà al centre DIR Diagonal, el dia 10 de juliol a les 12.00 hores, amb la cançó oficial de la campanya.

Una altra de les novetats serà la possibilitat de navegar per l'esclerosi múltiple gràcies a diferents clubs de vela catalans, des del Centre Municipal de Vela de Barcelona (5 euros per persona o 10 euros per família). 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article