400 caps d'escoltes catalans es reuniran aquest cap de setmana a Vilassar de Mar

Els Agrupaments Escoltes Intayllú i Atzavara seran els amfitrions de la trobada


Escoltes Catalans, l'associació laica de l'escoltisme català, convocarà per aquest cap de setmana prop de 400 associats i associades dels agrupaments membres per debatre sobre el futur de l'entitat en el marc de l'Assemblea General Ordinària (AGO) d'Escoltes Catalans, la trobada més important del calendari de l'associació i el seu màxim òrgan de decisió. L'espai principal serà el Poliesportiu Paco Martín de Vilassar de Mar. Els dos agrupaments escoltes d'Escoltes Catalans a la població, l'AE Intayllú i l'AE Atzavara, seran els amfitrions i coordinaran bona part de les tasques d'organització.

A la nit de dissabte hi haurà un sopar, jocs de nit i una festa per a tots els assembleistes, amb cercavila i un concert al Poliesportiu Paco Martín. Els assistents es quedaran a dormir a l'Escola Vaixell Burriac. L'assemblea, però, començarà a les 4 de la tarda. A l'obertura hi intervindran: el conseller de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries; el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Benjamí Aguilar;  l'alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer; i el president d'Escoltes Catalans, Víctor Muntés. A la cloenda, que tindrà lloc diumenge a la 1 del migdia hi participarà el filòsof i alcalde de Figaró-Montmany Lluc Pelàez.
 
Espai real de participació
 
L'Assemblea suposa una cita ineludible per a enfortir l'esperit de democràcia participativa en què es basa l'associació. Un esperit que es fa evident en el procés de presa de decisions que afecten a l'entitat per part dels associats, però que també és present en el treball educatiu que Escoltes Catalans duu a terme amb els infants i joves als caus o als campaments.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article