La Creu Roja publica el receptari "Per menjar bé, bo i barat", editat amb la col·laboració de Nestlé i la Fundació Alícia. Es tracta d'un llibre destinat a famílies amb pocs recursos i que té com a objectiu guiar-los en la preparació d'àpats saludables a preus molt assequibles.
El receptari “Per menjar bé, bo i barat” neix des de la perspectiva del dret a l’alimentació, que implica tenir accés a aliments suficients, de qualitat, nutritius, segurs i adaptats a les preferències culturals de les persones.
Coordinat per l’equip de nutricionistes-dietistes de la Creu Roja, el receptari ofereix una opció pràctica de receptes saludables, atractives i econòmiques, promovent el consum d’aliments locals i de temporada. Cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Ada Parellada o Isma Prados, entre d'altres, han participat al receptari amb l'elaboració de receptes saludables innovadores i molt econòmiques.
Coordinat per l’equip de nutricionistes-dietistes de la Creu Roja, el receptari ofereix una opció pràctica de receptes saludables, atractives i econòmiques, promovent el consum d’aliments locals i de temporada. Cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Ada Parellada o Isma Prados, entre d'altres, han participat al receptari amb l'elaboració de receptes saludables innovadores i molt econòmiques.
El receptari s’emmarca dins de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja amb l’objectiu de recaptar 1 milió d’euros per distribuir 100.000 ajuts alimentaris infantils en un any. Entre maig i febrer, ha recaptat 710.000 euros per aquesta causa.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari