Barcelona obre 53 patis escolars els caps de setmana després d’un curs tancats per la Covid-19

Està previst que s’obrin 10 més per arribar a 63 equipaments durant el curs


Barcelona recupera aquest cap de setmana l'activitat Patis Escolars Oberts al Barri, després que el curs passat no es pogués desenvolupar per la pandèmia. Així, aquest dissabte reobriran 53 patis i durant la tardor, i en la mesura que vagin acabant les obres de millora que s'estan fent, s'incorporaran una desena més.

Durant els períodes de vacances escolars, obrirà un dels patis per cadascun dels districtes també amb horaris de matí i tarda. El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari no lectiu, com a espais d'ús públic oberts a tota la ciutadania. Cada pati compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos i vetlla pel bon ús de les instal·lacions.

Dels 63 patis que obriran durant el curs, 15 són o bé refugis climàtics o formen part del programa Transformem i, per tant, han estat naturalitzats i són més verds, coeducatius i comunitaris, segons ha destacat l'Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article