[MINUT A MINUT] La Taula de Participació per un Sistema Educatiu Inclusiu clou el seu primer cicle


Aquesta tarda de dilluns, la Taula de Participació per a un Sistema Educatiu Inclusiu (TAPSEI), impulsada pel Departament d’Educació, clourà el primer cicle de participació amb el seu tercer plenari al Teatre Zona Nord de Barcelona.

Arran de la posada en marxa de la TaPSEI, durant el curs 22-23 s’han realitzat quatre grups de treball en els quals han participat representants de serveis educatius, associacions de familiars i entitats socials, així com centres d’educació especial i associacions professionals.

La sessió plenària d’aquesta tarda, tanca aquest primer cicle de participació, que ha comptat amb la implicació de diferents actors de la comunitat educativa com són les famílies de l’alumnat i el professorat, així com entitats que representen a les persones amb discapacitat, administracions públiques o experts de l’àmbit universitari.

Després d’aquesta trobada, el Departament d’Educació començarà immediatament a aplicar les conclusions d’aquesta primera fase, en què hi han participat els representants de famílies, entitats, administracions públiques, alumnat, professorat i experts del món universitari que conformen la TAPSEI.

Des del Social.cat estem fent una cobertura minut a minut de la sessió de cloenda de la TaPSEI. La podeu seguir aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article