Educació quadruplica les places en la convocatòria d’oposicions del 2023, fins a 9.363

El procediment selectiu començarà a partir de l’abril del 2024


El Departament d’Educació amplia fins a 9.363 les places en la convocatòria de concurs d’oposicions per a l’ingrés i accés a la funció pública docent de 2023. El desembre de 2022 es va fer pública la resolució amb una oferta inicial de 2.174 places, i per tant es quadruplicarà l’oferta inicial amb la resolució que es publicarà el mes de desembre. La majoria de places corresponen a professors d’ensenyament secundari, 6.947, mentre que de mestres en sortiran 2.131. La resta de places es reparteixen entre les escoles oficials d’idiomes, els professors i mestres d’arts plàstiques i disseny i els especialistes en sectors singulars de la Formació Professional. El procediment selectiu s’iniciarà a partir del mes d’abril de 2024.

El setembre del 2024 els nous funcionaris en pràctiques començaran a treballar als centres educatius de destinació. També seran nomenats funcionaris docents en pràctiques les persones que han superat el concurs de mèrits i el d’oposició extraordinària.

En dos anys el Departament d'Educació ha convocat un total de 36.460 places de personal docent a través del concurs de mèrits extraordinari d’estabilització, del concurs d’oposició d’estabilització i del concurs d’oposició ordinari.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article