Neix l'Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona

El seu objectiu és generar escenaris de cooperació entre l'empresa i el tercer sector


En motiu de la 5a Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya (que s'acaba demà) i aprofitant que Barcelona és la capital europea del voluntariat 2014, aquesta setmana s'ha presentat l'Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona, un espai de trobada entre entitats del Tercer Sector i empreses.

El projecte és una iniciativa de Ingenieria Social SAL i l’Associació + Responsables, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. El seu objectiu és fomentar el voluntariat corporatiu dins de l'empresa per convertir-se en un suport per a les entitats, així com també posar en marxa projectes comuns que situïn Barcelona com a model de Voluntariat Corporatiu.

Per això, l'Oficina del Voluntariat Corporatiu (OVC) de Barcelona posa a l'abast de les empreses una sèrie de serveis que inclouen l'assessorament per la posada en marxa d'accions de voluntariat corporatiu, formació prèvia dels futurs voluntaris, medició de l'impacte del programa i visibilització de les bones pràctiques.

Per altra banda, de cara a les entitats socials l'OVC també assessora de com incrementar el seu impacte social, rebre formació per apropar-se a l'empresa i eines per establir una vinculació estratègica amb aquesta i presència a la plataforma online amb les experiències pràctiques de voluntariat corporatiu, entre altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article