Els Jocs Special Olympics Catalunya busquen voluntaris

S'ha posat en marxa una campanya de captació de voluntariat i una altra de micromecenatge


"Vull guanyar, però si no ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent en l'intent". El jurament dels atletes Special Olympics tornarà a sonar amb força d'aquí a unes setmanes. Les ciutats de Barcelona i Calella de Mar seran la seu entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre dels Jocs Special Olympics Catalunya.

En aquesta nova edició, hi participaran 1.600 esportistes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, de la resta de l'Estat (Madrid, Aragó, Andalusia, Comunitat Valenciana, Múrcia i Castella-Lleó) i també de delegacions estrangeres (Suïssa, Mònaco, Itàlia, Gibraltar, Andorra, Hongria, Dinamarca, França, Àustria, Etiòpia, l'Equador i l'Índia).

Els Jocs Special Olympics acolliran 12 disciplines. A Calella, es disputaran les proves de futbol sala, natació, tennis taula, petanca, gimnàstica, bàdminton, handbol, hoquei interior i atletisme. A Barcelona, les de vela, bàsquet i tennis.

El comitè organitzador ha iniciat una campanya de voluntariat. Per poder portar endavant un esdeveniment esportiu d'aquesta magnitud, l'entitat necessita la participació de prop de 500 voluntaris i voluntàries que hi donin suport en diverses àrees, com acompanyament d'esportistes, logística, recepció, informació, seguretat, protocol, comunicació i col·laboració en actes complementaris (recorregut de la torxa, cerimònies d'inauguració i cloenda, etcètera) o en el transcurs de les competicions. La inscripció com a voluntari es pot fer a través d'internet al web de l'Ajuntament de Calella o via email a [email protected]

En paral·lel, Special Olympics Catalunya ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Mi Grano de Arena per aconseguir diners per comprar roba i material esportiu per als atletes, per a les revisions mèdiques que reben mitjançant el programa de salut o per a les despeses de transport, entre altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article