El Gran Dinar: un àpat multitudinari fet amb menjar recuperat

La Plataforma Aprofitem els Aliments pretén conscienciar sobre el malbaratament d'aliments


Demà entre les 12 i les 16 del migdia, la plaça dels Àngels de Barcelona acollirà el Gran Dinar per l'aprofitament organitzat per la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA). Aquest acte pretén ser un àpat multitudinari, participatiu, festiu preparat íntegrament amb menjar recuperats que d'altra manera haurien estat rebutjats per tal de sensibilitzar als ciutadans sobre el malbaratament alimentari.

Aquest gran àpat, que és possible gràcies a voluntaris, està obert a tothom. L'organització espera una assistència al voltant de 4000 persones a les quals se les oferirà un plat gratuït.

A partir d'aquesta celebració la Plataforma vol que el públic experimenti un canvi emocional en la percepció del malbaratament d'aliments i passi a entendre-ho com un problema econòmic, social i ambiental que afecta a tota la societat i que necessita de la participació de tothom per a que s'eradiqui.

Els assistents tindran l’oportunitat d’entrar en contacte amb els moviments més representatius del treball en favor de l’aprofitament dels aliments, ja que hi haurà una fira d’experiències on es podran conèixer les diverses iniciatives que existeixen per aturar aquesta problemàtica.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article