Agbar rebaixarà la factura d'aigua a les famílies que atén Càritas

Les persones que no poden pagar els rebuts i les que viuen en pisos de l'entitat rebran una bonificació de 58 euros per factura


Càritas Diocesana de Barcelona (CDB) i la Fundació Agbar han signat un conveni a través del qual s'abaixarà el cost de l'aigua a les famílies ateses per l'entitat amb dificultats per pagar els rebuts, les persones que viuen en pisos de lloguer social de la institució i les que conviuen en pisos compartits.

L'acord contempla una bonificació de 58 euros a aplicar a la quota de servei i al consum de les propers factures d'aigua, de tal manera que la quantitat podrà desglossar-se en 29 euros per cada una de les factures. En total s'estima que aquesta ajuda arribarà a 1.700 persones

El conveni vol facilitar l’accés al consum bàsic d’aigua, estimat en 100 litres per persona i dia segons l’Organització Mundial de la Salut.

Dels 2,2 milions d'euros que Càritas Diocesana de Barcelona va destinar el 2014 per ajudar econòmicament les famílies, un 58% van servir per pal·liar les dificultat a l'hora de fer front a les despeses relacionades amb l'habitatge,  ja que segons l'entitat aquestes són "els detonants de les situacions d'exclusió".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article