Arriben les sessions territorials del III Congrés Català d'Associacionisme

Del 18 de febrer al 18 d'abril hi haurà jornades de treball perquè entitats i voluntaris debatin sobre els reptes del voluntariat i el foment de la participació ciutadana


A partir del proper dijous 18 de febrer i durant dos mesos, quinze ciutats catalanes acolliran les 17 sessions territorials del III Congrés Català d'Associacionisme i Voluntariat. Es tracta d'unes jornades en què entitats i voluntaris debatran sobre el voluntariat en el marc d'un nou país i el foment de l'associacionisme i la participació ciutadana.

L'objectiu d'aquestes trobades, que són l'antesala del Congrés del juny, és recollir el màxim de recomanacions i reflexions possibles per millorar les diferents normatives i pràctiques que afecten el sector. Per poder participar-hi és necessari inscriure-s'hi prèviament, ja que l'aforament és limitat. Podeu consultar la ubicació de les sessions i el formulari d'inscripció aquí.

Després d'aquestes discussions i debats, a l'abril es presentaran les conclusions dels diferents grups i es faran propostes d'esmenes i consensos. No serà fins el 20 de maig, però, que hi haurà la trobada final per aprovar les conclusions d'aquest III Congrés, que ha d'assentar les bases del tercer Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat (PNAV).   

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article