L'AFANOC omple el facebook de ganyotes pel càncer infantil

Recull fotografies de ciutadans fent pam-i-pipa, traient la llengua o fent una ganyota per fer difusió de la malaltia en el seu Dia Internacional


Aquest dilluns 15 de febrer és el Dia Internacional del Càncer Infantil. Per commemorar aquesta data, l'AFANOC ha organitzat una acció de difusió i sensibilització que consisteix en recollir imatges a través de Facebook de persones fent una ganyota, traient la llengua o fent pam-i-pipa.

Amb aquesta iniciativa l'entitat vol donar a conèixer la malaltia i la necessitat de seguir treballant per la millora de la qualitat de vida dels infants, els adolescents i els familiars que la pateixen.

Tots aquells que hi vulguin participar en aquesta acció han d'enviar la seva fotografia a la pàgina de facebook. De moment, ja ha rebut el suport de molta gent anònima, però també de professionals de la sanitat, com l’equip d’atenció al ciutadà de l’àrea maternoinfantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron, i de personatges coneguts, com en Quim Masferrer i l’Oriol Grau.
 
                               

        

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article