Pallapupas convoca a milers de famílies a la vuitena edició d’“Un Dia de Nassos”

L’esdeveniment solidari se celebra els 7 i 8 d’octubre i ajuda a fer riure a 30.000 infants hospitalitzats a Catalunya

Personatges públics de la cultura, mitjans de comunicació, l’esport i l’humor han donat suport a la iniciativa


‘Un Dia de Nassos’, el gran esdeveniment solidari que Pallapupas –l’associació de pallassos d’hospital– organitza cada any per sensibilitzar l’opinió pública sobre la importància del riure als hospitals, torna els dies 7 i 8 d’octubre en la que ja serà la seva vuitena edició.

Cinc parcs de lleure familiar catalans de referència participen en aquesta iniciativa. Ofereixen les seves entrades a meitat de preu i donen part d’aquesta recaptació a l’entitat. Els assistents ja poden comprar-les, únicament de forma anticipada, a través de la pàgina web de Pallapupas.

A més a més, durant tot el mes de setembre, amb l’objectiu de donar visibilitat als beneficis que té el riure en els infants hospitalitzats, Pallapupas anima a tothom a crear una “marea” de nassos vermells, posant-se un nas de pallasso i compartint la imatge a les xarxes socials amb els hashtags #undiadenassos, #nasvermell i#mareadenassos.

Personatges públics com Mònica Terribas, Jordi Évole, Thais Villas, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Gemma Mengual o Risto Mejide ja han siguts dels primers a posar-se el nas vermell per donar suport a aquesta nova edició d’Un Dia de Nassos, que espera obtenir una participació de prop de 30.000 persones als diferents espais.

Els parcs que participaran a la vuitena edició d’Un Dia de Nassos seran el Tibidabo, Catalunya en Miniatura i la Granja d’Aventura Park, on se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre, PortAventura, on únicament se celebrarà el 7 d’octubre, i el Zoo de Barcelona, on únicament se celebrarà el dia 8 d’octubre.

Els Pallapupas: nassos vermells per fer riure els infants hospitalitzats

Pallapupas és una associació de caràcter assistencial sense ànim de lucre fundada l’any 2000. La seva missió és ajudar a les persones malaltes a millorar el seu estat emocional amb l’humor i el teatre i ajudar-les a créixer en situacions d’adversitat generant un canvi positiu. Està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adequada a cada col·lectiu.

La seva tasca arriba a prop de 40.000 persones a Catalunya: infants ingressats i les seves famílies, gent gran, persones diagnosticades amb trastorn mental (ingressades i no ingressades), els seus familiars, i el personal sanitari dels centres assistencials on es troba present la ONG.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article