620 directors d’escoles catalanes condemnen en una carta a la Comissió Europea la repressió policial de l’1-O

Els centres escolars reclamen “solidaritat” i “calidesa” i demanen a l’ens europeu que condemni “l’acció violenta de la policia nacional i la guàrdia civil”


Fins a 620 directors d’escoles catalanes -la majoria de les quals seus de col·legis electorals- han enviat una carta a la Comissió Europea on condemnen la repressió policial de la policia nacional i la guàrdia civil durant el Referèndum d’Autodeterminació que es va celebrar el passat 1 d’octubre a Catalunya.

La carta, a la qual ha tingut accés el Social.cat, té 12 pàgines, està redactada en català i en anglès i està signada a data del 3 d’octubre, coincidint amb l’aturada de país.

En el document, els 620 directors reclamen, també, que la Comissió Europea “mostri públicament la seva solidaritat i afecte als 893 ferits” davant dels “tristos fets ocorreguts el dia 1 d’octubre”. Així mateix, suggereixen a l’ens europeu que “faci arribar al Govern Espanyol la seva enèrgica repulsa per l’acció violenta de la policia nacional i de la guàrdia civil”.

Carta de 620 directors d'escoles catalanes a la Comissió Europea

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article