Presenten a Girona el primer ‘talent show’ exclusiu per a persones sordes

L'Associació Gironina de Sords és l'entitat que impulsa la iniciativa per “dinamitzar” el col·lectiu sord de la ciutat


‘Tots tenim talent’ és el primer talent show realitzat a Catalunya pensat exclusivament per a persones sordes i està impulsat per l'Associació Gironina de Sords. L'objectiu del concurs és “dinamitzar” el col·lectiu sord a Girona i la resta de territori amb una activitat que visibilitzi que “més enllà de no tenir el sentit de l'oïda, els sords tenen moltes altres capacitats”. Alhora, afirmen des de l'entitat, “serà una activitat per gaudir d'un espectacle i passar-ho bé”.

Des d'aquest dimarts, 18 de setembre, fins el 31 d'octubre, les persones sordes que vulguin participar poden enviar un vídeo de cinc minuts de durada com a màxim on mostrin algun talent especial. El concurs està destinat a totes les persones sordes (adultes i menors) que tinguin ganes de mostrar al món alguna de les seves capacitats, amb el requisit de poder assistir físicament a la Gran final que tindrà lloc a la ciutat de Girona el dissabte 17 de novembre de 2018.

El concurs té dues fases, primer l'etapa d'enviament i recollida de vídeos. Els vídeos que compleixin els requisits es penjaran a la pàgina de Facebook de Tots tenim talent. L'equip intern de Tots tenim talent supervisarà els vídeos abans de penjar-los. Un cop acabat el període de participació, l'equip intern n'escollirà cinc que seran els finalistes per anar a la Gran Final. Tanmateix, hi haurà un sisè finalista que serà el vídeo que hagi aconseguit més likes.

La segona fase és la Gran final, un acte que es durà a terme el 17 de novembre davant d'un jurat format per a dues persones sordes i una oient, a més del públic assistent. El jurat escollirà els guanyadors dels dos primers premis, dotats amb 400€ i 250€ respectivament, encara hi haurà un tercer premi que l'escollirà el públic, dotat amb 100€.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article