Top Manta crea la ‘Loteria Mantera’ per lluitar contra la precarietat del col·lectiu

Rifen 20 caçadores texanes amb dissenys exclusius d'artistes de prestigi


El col·lectiu Top Manta ha creat aquest Nadal la 'Loteria Mantera', una rifa solidària amb la qual aquesta entitat que representa als venedors ambulants subsaharians pretén lluitar contra la precarietat que pateixen.

Amb aquesta loteria, el premi al qual es juga no són diners ni lots de nadal. Es tracta de 20 caçadores texanes que han dissenyat exclusivament artistes i creadors de prestigi com Flavita Banana, o Amaia Arrazola. Segons els organitzadors de la iniciativa, el premi són “20 obres d’art úniques al món, creades especialment per a Top Manta”.

Top Manta es presenta com una marca de “resistència, reivindicació i solidaritat”, i és un projecte nascut a partir del Sindicat Manter, creat per fer més fortes les demandes del col·lectiu. 

Els fons recaptats s’utilitzaran en els diferents fons que organitza el col·lectiu per ajudar als seus membres en matèria d’habitatge, salut, o temes legals. 

La campanya per donar a conèixer la ‘Loteria Mantera’ ha comptat amb el suport de rellevants activistes i periodistes i artistes, entre elles Bad Gyal, David Fernández o Jordi Évole. 

Les butlletes per participar-hi es poden comprar al web del col·lectiu a un preu de 10 euros. Segons els organitzadors de la iniciativa, ja s’han venut més de 4.000 participacions. El sis de gener es publicarà el número guanyador. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article