La Fundació Dau estrenarà nova seu el proper mes de maig

Situat a la zona franca de Barcelona i permetrà augmentar el CET i el laboratori


El proper mes de maig la Fundació Dau es trasllada a una nova seu situada a la zona franca. Amb la compra d'una nau de 6500 m2, que serà la seu de la fundació, i el lloger d'una parcel·la de 5035 m2. S’hi ubicarà a partir del mes de maig 2010 el Centre Especial de Treball (CET), el Laboratori Dau LABORATORI DAU i el Serveis de Formació i Inserció Laboral DAU per a persones amb Trastorn Mental Sever.

L'acord es va signar amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Aquest projecte d’Ampliació i Reubicació del Centre DAU, dóna resposta al dèficit d’oportunitats laborals d’aquest col·lectiu emergent a Barcelona i a la seva àrea metropolitana.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Mª PIlar Martell Barcelona
3.
Bon día: just fà uns minuts que acabo de coneixer la vostre entitat, ting una filla em trantors mentals, medicació absoluta i dificultats inimaginables per tornar a la Societat activa, malgrat el seu problema de malaltie, es super intel-ligent i culta, escriu i dibuja marabellosa-ment mes res la motiva i no veu la manera d´obrir una porta que l´ajudi a sortirsen, te quaranta anys...desde fà sís va tornar a viure a casa nostre. Com puc contactar amb vosaltres i confirmar una entrevista? jo com ha mare necesito fer alguna cosa per ajudarla i ajudarme a mi mateixa.
Gracies i resto al´espera de un missatge vostre.
atentament Mª:P:M
  • 0
  • 0
teresa boix
2.

m`he assabentat de la vostra fundaciò per el programa l`oracle, gracias per la vostra labor, m`intereseria contactar amb vosaltres

  • 0
  • 0
Miguel López Buño
1.

Soy una persona disminuida psiquica; como puedo personalizar más com vuestra asociación, para integrarme o participar en un puesto de trabajo.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article