Els Mossos carreguen contra desenes persones que volien impedir un desnonament al Carmel de Barcelona

La Xarxa d'Habitatge d'Horta-Guinardó assegura que el pis és propietat d'Oleguer Pujol i que no vol pactar un lloguer social


Els Mossos d'Esquadra han carregat aquest dijous contra desenes de persones que intentaven impedir un desnonament al barri del Carmel de Barcelona, concretament al carrer Mühlberg. 

La Xarxa d'Habitatge d'Horta-Guinardó assegura que el pis és propietat d'Oleguer Pujol i que no ha volgut pactar un lloguer social amb la família que hi vivia fins ara, i que té dos menors d’edat. 

Tot i la forta pressió veïnal, el desnonament s'ha executat finalment. Els Mossos, que han actuat per ordre del jutjat civil número 57 de Barcelona, han carregat perquè la comitiva judicial, que ha arribat passades les 10, pogués accedir a l'immoble.

El Hamid Kadri i la seva família vivíen en aquest immoble des de fa tres anys. Després de quedar-se sense feina, Kadri no podia fer front als 750 euros del lloguer. Els activistes havien aturat dos intents previs de desnonament d'aquesta família i un tercer va ser suspès per l’Estat d’Alarma. 

L’Ajuntament de Barcelona va intentar negociar amb els advocats d’Oleguer Pujol per incloure el pis en la borsa de lloguer social però es van negar. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article