Arrels organitza una trobada amb Mas i Trias

El sector exigeix inversió, codisseny i seguiment de les polítiques socials


Fins a una quinzena d'entitats van participar de la trobada que Arrels fundació va organitzar amb Artur Mas i Xavier Trias, caps de llista de Convergència i Unió a les eleccions al Parlament i a l'Ajuntament de Barcelona. Les entitats van demanar el compromís de la formació, en cas que governés, per acostar la inversió catalana en polítiques socials a la mitjana europea.

Actualment a l'Estat Espanyol, la inversió en la protecció social es troba set punts per sota que la mitjana de la Unió Europea. Per la seva banda, Mas i Trias van mostrar la voluntat de seguir les polítiques de concertació amb la iniciativa privada i no en augmentar el personal de l'administració. Els convergents van deixar clar que també aposten per la lliure concurrència entre entitats sense ànim de lucre i empreses privades.

Arrels vol fer un seguiment a la desigualtat social

El president d'Arrels Fundació, Salvador Busquets, va mostrar la voluntat de seguir trobant espais entre les organitzacions socials i els partits polítics per a fer un seguiment de les desigualtats i les polítiques socials. Busquets va apostar per fer una reunió anual.    

ECAS reclama el codisseny en les polítiques socials

Les entitats catalanes d'acció social (ECAS), participants a la trobada, van demanar un dels aspectes que reivindica, la participació de les entitats en el disseny de les polítiques públiques.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article