ECAS finalitza la ronda amb els partits polítics

S'inicia la segona fase del Projecte de Treball Joves 2010

  • Trobada amb el PSC
    Trobada amb el PSC
  • Trobada amb el PPC
    Trobada amb el PPC

Les Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) va culminar, la setmana passada, la roda de trobades amb els principals partits amb representació parlamentària. La setmana passa va ser el torn del Partit Socialista de Catalunya (PSC) i del Partit Popular de Catalunya (PPC). Per altra banda, ECAS continua amb el seu treball intern i la Comissió d'Inserció Sociolaboral d'ECAS iniciarà el procés d'innovació en la inserció sociolaboral dels joves amb la participació d'una quinzena d'entitats.

El PSC va acordar realitzar dues sessions de treball conjuntes amb la federació per tal d'aconseguir l'encaix de les propostes d'ECAS al programa electoral del PSC. La primera sessió ha de servir per definir, conceptualment, el marc de treball i intercanviar les primeres opinions. La segona trobada serà per concretar l'encaix de les propostes d'ECAS al programa del PSC.

Per la seva banda, el PP, va fer pal·lesa la seva ideologia liberal i va apostar per reduir el creixement de l'administració pública i fomentar la organització de la societat civil mitjançant el tercer sector com a principal agent, en el cas de l'acció social. El PP també es va comprometre a gestionar la compareixença d'ECAS al Parlament abans que acabi la legislatura actual i ha estudiar les propostes de la federació per veure si es pode incloure en el programa del PPC.

Comença la segona fase del Projecte de Treball Joves 2010

Després de la realització de la primera fase, en la qual es va crear i implementar la Guia metodològica per a la inserció de joves, i que hi van participar una desena d'entitats, la Comissió d'Inserció Sociolaboral d'ECAS, inicia la segona fase consistent en treballar la innovació per part de les entitats.

Aquesta segona fase inclourà la participació de cinc organitzacions més. El treball s'ha de concretar en l'el·laboració del Diccionari normatiu de les deu competències transversal clau per a l'ocupabilitat dels joves.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article