ECAS comença la roda de reunions amb els partits polítics

Més recursos per l'acció social, mesures contra la pobresa i formació pels joves

  • La Trobada d'ECAS amb CiU
    La Trobada d'ECAS amb CiU
  • La trobada d'ECAS amb ERC
    La trobada d'ECAS amb ERC

Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) ha començat les trobades amb els principals partits polítics catalans per tal d'incidir en els programes electorals referents a les polítiques socials i a les mesures contra les desigualtats. ECAS presenta diferents propostes que aprofundeixen en la necessitat d'incrementar les polítiques socials, sobretot, la coordinació entre els agents i el codisseny de les polítiques públiques.

ECAS presenta un document en el qual descriu les principals problemàtiques detectades i planteja propostes concretes per àmbits en forma de càpsules temàtiques on els grans temes són: més recursos per a l'acció social a Catalunya, lluita contra la pobresa, coordinació real entre els àmbits de salut i d'acció social i formació pels joves.

ECAs també reclama que les entitats socials puguin participar en el disseny de les polítiques públiques perquè treballen dia a dia amb les problemàtiques concretes, alhora que demana una major coordinació amb l'administració publica i afirma la potència econòmica i laboral del tercer sector a Catalunya.

Fins el moment, ja s'han produït les reunions amb Convergència i Unió (CiU) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i en les properes setmanes serà el torn del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Iniciativa per Catalunya Vers (ICV) i el Partit Popular (PP).

Podeu consultar i seguir el contingut de les trobades a l'Agenció de Comunicació d'ECAS.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article