Es subhasten les obres de "Parelles Artístiques"

Els beneficis aniran a la mateixa iniciativa


El projecte "Parelles Artístiques" del 2010, que impulsa la Fundació Centre Medic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO) amb la col·laboració d'Unnim Obra Social, arriba a la fi amb la subhasta de les obres realitzades a quatre mans, el proper divendres 16 de juliol a la LLotja del Blat de Vic. El preu de sortida de totes les obres serà de 100 euros i els beneficis recollits es destinaran a la iniciativa per tal de poder millorar l'edició de l'any que ve.

La subhasta la conduirà Jordi Casadevall i comptarà amb l'actuació del Tro Divertimiento que posarà música a la vetllada.

El projecte parelles artístiques consisteix en que un artista i una persona usuària de salut mental realitzen de forma conjunta una obra d'art. Enguany, amb un total de 25 obres, la iniciativa ha superat la comarca d'Osona i es consolida com una iniciativa interessant per treballar l'art teràpia i la sensibilització de la població.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de les paralles artístiques o a aquesta entrevista que Social.cat va fer a un dels impulsors i participant i a un usuari participant de la Fundació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article