Benestar Social i Família obre les inscripcions al segon període del programa 'Vacances en família'

S'ofereixen 22.470 noves places per gaudir d'estades a preus avantatjosos en albergs fins el febrer del 2012


El Departament de Benestar Social i Família obrirà a les 12 hores de demà dilluns el termini de preinscripcions per al segon període del programa 'Vacances en família'. En total, s'ofereixen 22.470 places, que podran beneficiar a un total de 4.014 famílies des del 2 de setembre al 26 de febrer del 2012.

En el primer període de l'edició 2011-2012 del programa, que va començar el 29 d'abril i que acabarà el 2 de setembre, hauran participat unes 4.360 persones (encara hi ha places lliures, a les quals poden inscriure's aquelles famílies que van quedar en llista d'espera al sorteig públic).
 
El programa ofereix a les famílies amb infants petits la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural de Catalunya. El programa es planteja com un ajut addicional a aquestes famílies i facilita que puguin gaudir d'un temps de lleure compartit tot intensificant els seus vincles afectius, i al mateix temps pretén potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya. D'aquesta manera, s'intensifica encara més l'orientació social al servei de la ciutadania dels albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut.
 
Famílies destinatàries i procés d'inscripció
El programa està destinat a les famílies amb infants a càrrec de 0 a 3 anys i de 0 a 6 anys en el cas de famílies monoparentals i nombroses. Aquestes famílies tenen la possibilitat de passar unes vacances als albergs de la Generalitat en diferents èpoques de l'any i de diferent durada. Els períodes són: els caps de setmana de maig de 2011 a febrer de 2012, exceptuant el període d'estiu; el pont de Pasqua Granada (13 de juny); el pont de Sant Joan; el pont de Tots Sants; els dos ponts de desembre (del 2 al 6 i del 8 a l'11); i 24 torns durants els mesos d'estiu.
                                                                         
Les famílies interessades es poden preinscriure des del 4 fins el 25 de juliol a través del web www.xanascat.cat, o bé del telèfon 012 d'Atenció Ciutadana. Amb la formalització de la preinscripció s'obté un número per participar en un sorteig públic davant notari, que se celebrarà el 28 de juliol i servirà de referència per a assignar definitivament les places.
 
Períodes de vacances, albergs i preus
El segon període del programa 'Vacances en família' ofereix un total de 24 períodes diferents d'estades de 3, 4 i 5 dies repartits en un total de 307 torns i 25 albergs, 1 més que l'any passat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article