T'estimo, ets perfecte...sessions accessibles aquest cap de setmana

T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré ha estat qualificada per la premsa de Nova York com la comèdia més divertida dels darrers anys.


És un dels musicals de més èxit a Broadway i, ara, Vania Produccions la porta a Barcelona en una nova producció d’un dels seus primers èxits.

Amb Mercè Martínez i Iván Labanda com a protagonistes, l’espectacle mostra les interioritats del món de la parella. És una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendra, d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l’amor en la vellesa. És, en definitiva, l’oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

Funcions accessibles: 5 i 6 d' abril a las 18:00h. Teatre Goya Codorníu (Barcelona).

Informació sobre l'accessibilitat:
- Subtitulat: Es recomana als usuaris que facin ús del subtitulat que adquireixin les seves entrades en la segona meitat de "Platea", ja que la visibilitat en aquesta zona és millor.

- Audiodescripció: Els usuaris de l'audiodescripció poden comprar les seves entrades en qualsevol zona del recinte. Es prestarà al teatre un dispositiu individual per rebre l'ajuda.

- Bucle Magnètic: Els usuaris del bucle magnètic poden comprar les seves entrades en qualsevol zona del recinte. Es prestarà al teatre un dispositiu individual per rebre l'ajuda.

- So de sala amplificat: Els usuaris del so de sala amplificat poden comprar les seves entrades en qualsevol zona del recinte. Es prestarà al teatre un dispositiu individual per rebre l'ajuda.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article