'Wings for life World Run', cursa solidària per les lesions medul·lars

Es disputarà demà diumenge de forma simultània a 32 països del món


Sota el lema “El món correrà per aquells que no poden”, demà se celebrarà la Wings for Life World Run. Els diners recaptats es destinaran a la investigació per la cura de lesions de medul·la espinal.

Aquesta és una cursa a nivell mundial que aplegarà corredors, de forma simultània, a 32 països diferents del món. Cada corredor ha pagat 40 euros per inscriure's, uns diners que es destinaran íntegrament a la causa.
Barcelona és la ciutat espanyola elegida pels organitzadors, els participants faran un recorregut al llarg de la costa catalana
Una de les característiques més peculiars de la cursa és el sistema establert per eliminar els participants. Trenta minuts després de l'inici de la cursa, un vehicle (catcher) sortirà simultànimaent a tots els països participants i quan el catcher atrapi a un corredor aquest haurà acabat la cursa. La Wings for Life finalitzarà quan només quedin un home i una dona per davant dels catchers.
La cursa començarà a les dotze del migdia i la sortida des de Barcelona estarà situada a l'Estadi Olímpic de Montjuic. El recorregut transcorrerà per la costa en direcció cap a Tarragona.
La fundació Wings for Life es dedica a l'estudi de la medul·la espinal i subvenciona investigacions científiques i assajos clínics per trobar possibles tractament per aquesta lesió.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article