2a Jornada per conèixer experiències innovadores en inserció laboral

L'Ajuntament de Barcelona vol donar visibilitat a iniciatives i projectes innovadors, centrats en la inserció laboral de persones amb discapacitat.


'Anem per feina'. Aquest el títol de la 2a Jornada d’Experiències Innovadores en Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat que el proper 4 de juny presentarà iniciatives i projectes innovadors per a persones amb diversitat funcional.

Durant la Jornada es presentaran 8 iniciatives de l’àmbit català a través de vídeos i es convidarà els seus responsables i usuaris perquè comparteixin l’experiència amb la resta de participants. Aquestes experiències obriran una taula rodona amb professionals reconeguts de l’àmbit de l’empresa, de la inserció laboral i la discapacitat, on es tractarà el context i els reptes de futur de la inserció laboral de persones amb discapacitat.

L'acte comptarà amb una obertura a càrrec de l'Ilma. Sra. Irma Rognoni, Regidora de l'Ajuntament de Barcelona i Presidenta de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, i serà conduït per la periodista Rita Marzoa. A continuació es presentaran diverses experiències mitjançant vídeos curts: La Tavella (Fundació Viver de Bell-lloc); Bolet ben fet (TEB-Verd); La tecnologia, una eina per a la inclusió social (ESCLATEC); Bicicleta Solidària (Fundació Astres); Coopmercat - Porta a Porta (TEB Solucions SCCL); Accessibilitat Audiovisual (Fundació Els 3 Turons); Apunts, ASM i polítiques públiques (Fundació Joia), i DAU Laboratori (Fundació DAU).

A continuació tindrà lloc una taula rodona que comptarà amb la presència de Ramon Giró (Director de la Fundació Seeliger y Conde); Dr. Josep Santacreu (President de la Fundació DKV Integralia); Maria José Pujol (Bussiness with Social Values); Andy Trias (Administratiu del CosmoCaixa); Leandro Tacons (Coordinador Inserció Laboral Ammfeina) i Adela Fernández (Coordinadora Servei d'Inserció Laboral-Col·labora). L'acte finalitzarà amb la ponència "El poder de la ciutadania activa", a càrrec de Javi Creus.

L'acte tindrà lloc el proper 4 de juny, de 16.30 a 20 h, a l'Edifici Media TIC, c/ Roc Boronat, 117. Les inscripcions són gratuïtes però l'aforament és limitat i per això cal acreditar-se.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article