La primera copa

Yago García Zamora

La primera copa

Editorial: Ara Llibres

Pàgines: 216

Gènere: Periodisme

ISBN: 978-84-1173-024-2

Compra'l

Una investigació periodística que ens descobreix el funcionament d’una de les xarxes de suport més antigues i internacionals, però desconegudes alhora: Alcohòlics Anònims.

El periodista Yago García Zamora ha estat assistint, durant més de dos anys, a unes trobades de difícil accés al públic general: les d’Alcohòlics Anònims. Aquesta xarxa de suport, a qui tothom li sona però pocs en coneixen realment el funcionament, s’estén arreu del món i acull tothom que ho necessiti. En aquest llibre aprendrem la seva pròpia idiosincràsia, però també descobrirem històries de persones molt diverses amb una cosa en comú: l’alcohol ha travessat i condicionat les seves vides. Individus que comparteixen les seves fortaleses i recaigudes en un entorn de suport mutu, on busquen superar la seva addicció a l’alcohol i trobar una nova manera de viure. Un llibre que serveix, també, per reflexionar sobre la relació que tenim, individualment i com a societat, amb l’alcohol.

“A mi m’hauria agradat venir als vint-i-cinc anys, en comptes dels quaranta-set. Quant de patiment m’hauria estalviat. No pel dolor físic, ni per l’olor d’alcohol que sortia dels meus porus, sinó perquè hauria pres unes altres decisions. Potser m’hauria equivocat, però no hauria patit tant. M'he convertit en la persona que m’hauria agradat ser als quinze anys, començo a ser aquella dona independent que jo em creia que era. Tot allò, tanmateix, ho dono per bo. Vaig emmalaltir per la boca, bevent, i estic sanant per la boca, compartint la meva experiència.”

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article