Barcelona obre al Front Marítim un punt informatiu contra les violències masclistes i LGTBIfòbiques

El servei estarà disponible tots el divendres i dissabtes, de 19 a 1 hores fins a finals d’agost


L'Ajuntament de Barcelona ha habilitat al Front Marítim un punt d'informació i assessorament sobre violències masclistes i LGTBIfòbiques per detectar possibles relacions abusives i de violència a l'espai públic.

El punt està ubicat a la cruïlla entre el Passeig Marítim de la Barceloneta i el carrer de Trelawny i estarà operatiu tots els divendres i dissabtes de 19 hores a 1 de la matinada fins al 28 d'agost. Compta amb un equip educatiu expert en violències masclistes i LGTBIfòbiques format per quatre persones. Dues d'elles estaran fixes al punt i les altres dues transitaran a peu per la zona.

El consistori ha optat per aquesta ubicació perquè la zona del Front Marítim acostuma a ser un espai de relació on es concentra un elevat número de persones i, a més, també és una zona turística.

Per això, argumenta que es fa necessari prevenir possibles violències durant la nit i atendre aquelles persones que pateixin alguna situació violenta. El servei, apunta l'ajuntament, permet prestar “una atenció acurada i en un entorn còmode i de confiança a aquelles persones que han patit qualsevol tipus de violència o bé volen rebre informació i assessorament”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article