‘La mosca al nas’, de Daniel Temporal, premi Setba als artistes amb discapacitat intel·lectual

‘Deamon Cold’, d’Álex Juárez, i ‘La figura’, de Guillem Coma, han rebut el segon i tercer premi


L’obra La mosca al nas, de Daniel Temporal, ha estat guardonada aquest dilluns amb el premi Setba, un reconeixement als artistes amb discapacitat intel·lectual. Unes 200 persones han assistit a la cerimònia d’entrega de la dotzena edició dels guardons al CaixaForum, organitzada per la Fundació Setba.

Álex Juárez, de la Fundació Ampans, ha rebut el segon premi per l’obra Deamon Cold, valorada per la contraposició entre la tècnica i la temàtica. Guillem Coma, de l’entitat Asproseat, ha estat guardonat amb el tercer premi per l’obra La figura, de la qual s’ha destacat el virtuosisme i la tècnica escollida per l’artista. Les obres s’exposaran a la Pigment Gallery de Barcelona de demà fins al 30 de setembre.

En l’edició d’aquest any també s’ha celebrat el Premi de Disseny Bardinet. José Nieto, de l’entitat Asposeat Proa Esplugues, ha estat el guanyador i la seva obra serà etiqueta d’un dels vins Lacrima Baccus.

La cerimònia ha comptat amb l’actuació musical d’Art Transforma, una formació fundada i liderada per Queralt Prats i formada per músics amb discapacitat intel·lectual.

Durant l’edició d’enguany s’han registrat 74 entitats del sector de la discapacitat intel·lectual de Catalunya, de les quals s’han presentat un total de 1.432 obres, 400 més que l’any anterior.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article