La CGT exigeix a Educació el llistat provisional del concurs de mèrits ordenat per puntuació i especialitat

El sindicat critica que el departament ha endarrerit la publicació de la llista i que només es podrà consultar per ordre alfabètic


La CGT Ensenyament demana al Departament d’Educació que publiqui la llista provisional del concurs de mèrits de la borsa de personal educatiu i critica que la baremació per especialitat es presenti per ordre alfabètic. En aquest sentit, el sindicat exigeix que l’ordre del llistat sigui per puntuació i que se sàpiga, de manera provisional, quina és l’ordenació de les places segons la puntuació de les aspirants. La CGT considera que el departament continua “menyspreant les desenes de milers de persones que s’hi presenten per intentar estabilitzar-se”.

El sindicat assegura que Educació ha endarrerit la publicació del llistat provisional del concurs de mèrits, en la qual es podrà consultar la baremació personal dins de l’aplicatiu. Per aquest motiu, la CGT fa una crida a “tothom que participi en el concurs de mèrits” per demanar al departament, a través d’una petició oficial per registre, que l’ordre del llistat sigui per baremació de les persones aspirants i per especialitat, no únicament per ordre alfabètic. “Que se sàpiga, de forma provisional, qui podria obtenir plaça i qui no”, subratllen.

La CGT considera que el fet que el Departament d’Educació faci “que cada persona busqui als llistats alfabètics si tenen oportunitat d’obtenir una plaça al procediment” suposa un altre maltractament cap als docents interins, els quals “es troben en abús de temporalitat, sabent que és un procediment injust, amb places insuficients i que no garanteix de cap de les maneres la seva estabilització laboral”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article