La plataforma de docents interins detecta “incidències greus” al concurs extraordinari d’oposició

Pindoc demana reunir-se amb la consellera d’Educació, Anna Simó, per abordar les “irregularitats” identificades en un estudi que han elaborat


La plataforma de docents interins (Pindoc) ha demanat una reunió urgent abans del 8 de novembre amb la consellera d’Educació, Anna Simó, per “aclarir i reparar les incidències greus” que s’han produït en el Concurs Extraordinari d’Oposició. La plataforma de docents interins ha elaborat un estudi sobre el procediment que recull totes les anomalies detectades. Ha afirmat que l’estudi demostra que el concurs “està farcit d’irregularitats i corrupció” i que la majoria de les puntuacions dels tribunals “són fruit de l’arbitrarietat i l’estafa”.

Pindoc ha lamentat la “pèssima” gestió que ha fet el Departament d’Educació i ha exigit que es convoqui “una taxa addicional de places per a un nou Concurs de Mèrits”.

La plataforma ha retret també a Educació que no s’hagi assolit el repte europeu de reduir l’interinatge fins al 8% i que s’hagi incomplert la promesa d’estabilitzar les treballadores amb més de cinc anys d’antiguitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article