La UAB posa en marxa un espai d’acompanyament per a treballar la masculinitat

També fa una campanya adreçada al conjunt de la comunitat universitària amb perspectiva no sexista


La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha posat en marxa un servei d’acompanyament adreçat a homes que vulguin repensar la seva manera de relacionar-se des d’una perspectiva no sexista.

Es tracta de l’Espai de Treball de la Masculinitat de la UAB, una iniciativa de l’Observatori per a la Igualtat de la Universitat en col·laboració amb l’associació Conexus, i que va acompanyada de la campanya comunicativa ‘Els homes que volem ser’, adreçada al conjunt de la comunitat universitària.

Amb el finançament del fons 2023 del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, busca fer una aportació per assolir un canvi estructural que afecta a tota la societat.

L’Espai de Treball de la Masculinitat es posa en marxa des d’ara fins al desembre com a prova pilot i està previst que tingui continuïtat al llarg del 2024. S’hi oferirà formació i atenció individualitzada per a l’alumnat i personal de la comunitat universitària, impulsarà un grup d’homes contra les violències masclistes i durà a terme campanyes i xerrades de sensibilització sobre el tema.

En aquest marc, la campanyavol promoure la voluntat de canvi cap a unes relacions de gènere diferents, partint del treball de la masculinitat com a idea per motivar canvis en la conducta individual a través de la responsabilització conscient.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article