El Social.cat estrena canal de WhatsApp: l’actualitat del sector social, directament al teu mòbil

Obrim aquesta nova via de difusió de les nostres notícies, per mantenir-vos al dia de tot el que passa al tercer sector social a Catalunya


Sabem que la nostra comunitat fa servir WhatsApp com una de les principals vies de comunicació en el seu dia a dia. Per aquest motiu, al Social.cat hem obert un canal propi, per a poder-vos portar directament als vostres mòbils tota l’actualitat del sector social a Catalunya i que pugueu compartir amb els vostres contactes les nostres notícies, entrevistes, reportatges i més contingut. Podeu unir-vos al canal a través d’aquest enllaç.

El funcionament del canal de WhatsApp del Social.cat serà molt semblant al del nostre butlletí: enviarem un missatge diari amb un recull de les principals notícies que hem publicat al llarg del matí, així com compartirem amb vosaltres els reportatges, entrevistes, cròniques i monogràfics que fem sobre les temàtiques que cobrim (acció social, educació, salut, discapacitat, gent gran, habitatge, feminismes, infància i adolescència, drets humans, migracions, LGTBIQ+ i desigualtat social, entre altres). A més, també trobareu els articles d’opinió més destacats de les nostres col·laboradores habituals, així com altres continguts que us anirem explicant. 

Com unir-vos al canal? 

El nostre canal de WhatsApp és públic i, per tant, qualsevol persona es pot unir lliurement des de l’aplicació. Tant si ens llegeixes des del mòbil com des de l’ordinador, la via més directa per a seguir-nos és a través d’aquest enllaç.  

Un cop obert l’enllaç, dins de l’aplicació de WhatsApp, hauràs de donar-li a “Seguir” per a unir-te. Un cop ho hagis fet, el canal del Social.cat t’apareixerà directament a la pestanya de “Novetats” de l’aplicació, a l’apartat de “Canals” que apareix sota les bombolles d’Estats dels teus contactes.  

Per a activar les notificacions i rebre les nostres darreres actualitzacions, has d’entrar al canal i activar la campaneta que apareix a dalt a la dreta. D’aquesta manera no et perdràs cap notícia. 

Al canal del Social.cat no et saturarem amb missatges innecessaris: només enviarem un missatge al dia amb totes les notícies i actualitzacions puntuals quan hàgim publicat alguna última hora important, un reportatge o entrevista interessant, o algun article d’opinió destacat que no et puguis perdre. 

Els missatges del canal estaran redactats per l’equip de redacció del diari, així que no rebràs missatges de cap altra persona. Podràs reaccionar a les actualitzacions amb emoticones i reenviar els missatges a qualsevol dels teus contactes de WhatsApp. 

Finalment, et recordem que, tot i que es tracta d’un canal públic, ningú podrà saber si estàs subscrit o no, ni cap altra persona podrà tenir accés a les teves dades, com el teu nom o telèfon. Així que segueix-nos per estar al dia de les darreres notícies del sector social a Catalunya. No t’ho perdis! 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article