Obertes les inscripcions al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

Se celebrarà els dies 27 i 28 de maig al Teatre Lliure de Montjuïc


Ja s’han obert les inscripcions per a la cinquena edició del Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que se celebrarà els dies 27 i 28 de maig al Teatre Lliure de Montjuïc. La cita és organitzada amb caràcter biennal pels col·legis professionals d’Educadores i Educadors Socials, Pedagogs, Psicologia i Treball Social.

Sota el lema ‘NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social’, el Congrés vol oferir una “mirada àmplia del treball amb la comunitat i interprofessional, donant espai a la metodologia, al procés i a l’avaluació, tant en la intervenció com en el treball entre serveis bàsics i especialitzats”. 

L’objectiu, apunten des del CEESC, és “recuperar la mirada crítica per part dels professionals del propi sistema”. “Volem un Congrés que interpel·li els professionals amb la reflexió entorn els conceptes de relació i atenció”, asseguren.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web. El preu serà amb descompte per a les persones col·legiades a un dels quatre col·legis organitzadors, estudiants, professionals a l’atur i persones jubilades. Estaran obertes fins dilluns 20 de maig a les 10h o bé fins que s’arribi als 550 congressistes.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article