Una Marató Solidrària a Tarragona recapta més de 5.000 euros

Els diners es destinaran a la Fundació Casal l'Amic


Aquest dissabte va tenir lloc a la terrassa Les Granotes de Tarragona una Marató Solidària organitzada en benefici de la Fundació Casal l'Amic. La jornada va servir per recollir més de 5.000 euros gràcies a la solidaritat dels participants i les actuacions dels diferents grups de música, dels punxa-discos, les actuacions de ball i els tallers per als infants i el vermout, el dinar, el berenar i el sopar. 
 

Les Granotes va organitzar aquesta iniciativa solidària ja que és una terrassa bar-restaurant de la ciutat de Tarragona que obre durant la temporada d'estiu i, aquest any per primera edició, volia oferir tota la recaptació d'un dia a una entitat sense ànim de lucre: la Fundació Casal l'Amic. Aquesta activitat va ser possible gràcies a la col·laboració de diferents empreses, comerços i persones com Estrella Dam, Gros Mercat, Vortex, Alhora, VilaViniteca, Celler Manye Fortuny i Tarraco Seefood.
 
Aquesta diada solidària va comptar amb diferents activitats pensades per a tots els públics, les quals aniran des d'activitats infantils on, per una banda es va poder gaudir del Bibliotiquín, una ludoteca a l'aire lliure i un taller de xapes organitzat per la Fundació Casal l'Amic. Per altra banda, hi va haver concerts de música a càrrec de Febrero, German, Harryson Ford Fiesta, Soy un espia ruso, DJLa i Dj Cram i actuació de bollywood de Mahive dance i Bingo Solidari.
 
La Fundació Casal l'Amic és una organització no lucrativa que té com objectiu principal l'acció social i educativa amb infància, adolescència i joventut, destinada a la prevenció de situacions de risc social en aquests grups de població. Situada a Campclar des de l'any 1983, treballa fonamentalment als barris de Ponent de Tarragona. Compta amb un centenar de persones, entre professionals, voluntaris i voluntàries, socis i sòcies... que desenvolupen diferents projectes i programes socials.
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article