Infermers i infermeres fan un reconeixement a la tercera edat

Al llarg de la setmana seguent, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona organitza la 'Setmana Gran' amb activitats per a la gent gran


El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona celebra des del 21 al 25 d’octubre una nova edició de la Setmana Gran, durant la qual s’oferiran tallers gratuïts a les persones grans i els seus cuidadors per promoure la seva salut. Aquesta iniciativa, que enguany arriba a la quarta edició, pretén donar valor a l’important paper que la infermera realitza per aquest col·lectiu.

Les persones majors de 65 anys que de les 10 a les 18.15 hores s’apropin a la seu del Col·legi podran participar en tallers de mandales, de plantes medicinals, de memòria, de ganxet i de decoració de magdalenes.
 
També s’oferiran tallers per afrontar els oblits quotidians, embellir envellint i com caminem i com fer-ho millor. Descobrirem també els beneficis del tai-txi-txuan, adaptat per a les persones grans, i de la marxa nòrdica, una modalitat apta per a totes les edats i condicions. Enguany s’han organitzat un taller de fotografia i rutes culturals per al barri del Poblenou. Aquests són els horaris del tallers.
 
El divendres 25 d’octubre, a les 12.30 hores, es clourà la Setmana Gran amb una conferència a càrrec de la historiadora i escriptora Assumpta Montellà, autora del llibre La maternitat d’Elna, que va donar a conèixer la història d’Elisabeth Eidenbenz, la infermera suïssa que va crear una maternitat per ajudar a les dones republicanes espanyoles que van ser confinades en camps de concentració francesos.
 
A través de la Setmana Gran, el Col·legi pretén donar a conèixer l’aportació que fan les infermeres per promoure l’autonomia i tenir cura de les persones grans.

Per a inscripcions, empleneu aquest formulari o truqueu al telèfon 93 212 81 08 i trieu els tallers als quals voleu assistir.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article