‘Campeones’ torna en gran


Aquest agost vaig ser al cinema del Diagonal Mar i per fi vaig poder veure la segona part de Campeones, ara dita Campeonex. El seu director, Javier Fresser, ho ha tornat a fer portant a l’equip Los Amigos a demostrar que no tenen límits.

Seguint en la mateixa línia de la seva antecessora, tornen a demostrar que la seva esportivitat està molt per sobre de qualsevol modalitat esportiva per molt competitiva que sigui, provant ara amb l’atletisme.

Esportivitat en realitat virtual

L’equip Los Amigos també s’ha superat donant-nos tota una lliçó de màxima competitivitat, fins i tot en la nova era digital: l’atletisme dins del món del streaming. Tot plegat comptant amb Brianeitor als comandaments —de la seva cadira de rodes—, el nou i aclamat fitxatge de l’equip. Aquest nou personatge és com un Stephen Hawking dels videojocs.

L’esport, com la vida en si, acostuma a ser una carrera de fons. Guanyar no ho és tot, igual que perdre no és la pitjor de les tragèdies, perquè el que realment importa és ser sempre un equip. Aquest és, al cap i a la fi, el missatge que volen transmetre la primera i segona pel·lícula de Fresser.

Campeonex també a taquilla

Cal destacar que la pel·lícula ha superat i amb escreix les xifres d’espectadors de la saga, convertint-se en la pel·lícula més vista. I és que els nostres Campeonex van passar per sobre d’altres grans superproduccions en el seu primer cap de setmana d’estrena, com Oppenheimer, Megalodon 2, i fins i tot Barbie.

Davant d’aquest triomf potser tornaran a repetir protagonisme en els pròxims premis Goya 2024, que se celebraran del 15 al 25 de febrer. Els que som ja fans acèrrims augurem que la pel·lícula tingui una tercera part, tant amb l’esportivitat com amb la inclusió per bandera. Tant des de dins com des de fora de la gran pantalla nosaltres ja ens sentim, també, Campeonex.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article