Joves del Grup Alba impulsa un projecte per convertir Tàrrega en una ciutat més inclusiva

L’agrupació repartirà deu bústies per recollir propostes de millora


Un grup de joves d’entre 22 i 30 anys del Grup Alba han iniciat un projecte per convertir Tàrrega en una ciutat més inclusiva. “Com transformaries el teu barri o la teva ciutat perquè fos un lloc més inclusiu i més acollidor per a tothom?”. Aquesta és la pregunta que han llençat a la ciutadania de Tàrrega amb l’objectiu de recollir idees i suggeriments per millorar la ciutat.

Els joves han construït deu bústies en forma de casetes que repartiran a diferents establiments a partir de dimarts vinent. L’Ajuntament, la Biblioteca i altres llocs cèntrics seran espais on es podran trobar, d’aquesta manera tothom podrà escriure les seves idees i dipositar-les a la bústia. Per facilitar la recepció de propostes, també han preparat cartells informatius que penjaran per tot Tàrrega amb un codi QR vinculat a un formulari online per poder compartir aquests suggeriments. 

Aquesta idea sorgeix del concurs “Vivir Con” que impulsa l’entitat Plena Inclusión on es demana als participants que realitzin un vídeo explicant com farien la seva ciutat més inclusiva. Per no quedar-se solament amb la seva opinió, el grup de joves han obert aquesta pregunta a tots els targarins i targarines. La recollida d’idees i propostes durarà un mes i posteriorment, amb tot el que hagin recollit, elaboraran un document que faran arribar a l’Ajuntament per tal que ho tinguin en compte per futurs projectes. 

Per poder realitzar el vídeo pel concurs, enregistraran tot el procés participatiu. Si finalment aconsegueixen guanyar el primer premi valorat en 100 euros, no descarten destinar-lo a impulsar alguna de les millores que hagin pogut sorgir.  

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article