Comença l'estiu amb la Fundació Pere Tarrés

Ahir es van iniciar els casals i les colònies


Ahir, dilluns 28 de juny de 2001, van començar els casals d'estiu i les colònies que la Fundació Pere Tarrés oferta a infants, adolescents i joves. Durant el matí van tenir lloc les primeres sessions dels casals d'estiu i a la tarda van començar a marxar els primers autocars cap als llocs escollits per a fer-hi colònies. La Fundació ha donat un 8% més de beques i va iniciar la campanya "Cap infant sense colònies" per poder ofertar-ne més.

Els casals que van començar ahir són els del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Tarragonès. Les colònies esportives i lingüístiques tindràn lloc a Tiana, al Bages i al Berguedà.

En els propers dies començaran la resta d'activitats programades com les colònies lingüístiques, els campus multiesportius, les rutes en bicicleta, les colònies a les Illes, els camps de treball i les colònies teatrals.

Fins a 12.700 infants, adolescents i joves i més de 300 activitats, són els números que defineixen la importància de l'oferta de lleure que la Fundació Pere Tarrés organitza durant l'estiu.

Podeu visitar la web de "Cap Infant sense colònies".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article