El programa d’incentius de fins a 9.000 euros anuals per a nous residents de Medicina Familiar es manté 

La iniciativa també contempla els professionals d’Infermeria de Salut Mental


El Govern ha aprovat per segon any consecutiu el Programa d’incentius de fins a 9.000 euros anuals per als nous residents de Medicina Familiar i Comunitària i d’ d’Infermeria de Salut Mental.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar aquestes dues especialitats i afavorir l’equitat territorial, atraure i retenir talent. Enguany els residents que s’incorporin rebran cada any entre 5.125 i 9.225 euros, en funció d’on es trobi ubicada la unitat docent.

Els que s’incorporin a la Corona 1 (Àrea Metropolitana de Barcelona) rebran 5.125 euros l’any; els que s’incorporin a la Corona 2 (resta de Barcelona), excepte els de Catalunya Central, 7.175 euros i, els que s’incorporin a la 3 (resta de Catalunya) i els de Catalunya Central, un total de 9.225 euros l’any.

Els residents que es van incorporar l’any 2022 rebran les quanties actualitzades que corresponen a la corona assignada l’any d’incorporació. Aquest complement retributiu es distribueix en 12 pagues d’igual import per períodes mensuals vençuts i té efectes des de la incorporació efectiva del resident. 

Els residents que hi tenen accés són els que hagin superat la convocatòria pública anual per a l’accés a la formació sanitària especialitzada i que, en el procés d’adjudicació de places de 2022 i 2023, hagin escollit una unitat docent d’MFiC o d’Infermeria de Salut Mental a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article