Més de 800 inscrits per participar en el Recompte 2016 de persones sense llar a Barcelona

Encara manquen 57 voluntaris per cobrir els districtes de Nou Barris, Horta-Guinardó i Sant Andreu durant la prospecció del proper 18 de maig


Més de 800 persones s’han inscrit ja per participar com a voluntaris al Recompte 2016 que organitza la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) la nit del 18 al 19 de maig entre les 12 de la matinada i les dues.Per primer cop, la prospecció abastarà el conjunt de la ciutat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat, la resposta ha estat "molt favorable" i la majoria dels 73 barris on es durà a terme el recompte ja han superat el nivell d'inscripció necessari, però encara queden bacants a La Font d'en Fargues (3), Sant Genís dels Agudells (3), Porta (3), Can Peguera(5), La Guineueta (6), Prosperitat (4), Canyelles (5), Les Roquetes (5), Verdum (4), La Trinitat Nova (6), Trinitat Vella (1), Baró de Viver (7) i EL Bon Pastor (5).

L’últim recompte organitzat per la XAPSLL va ser el 2011, fa cinc anys, i es van detectar 838 persones dormint al ras i 695, en assentaments. No obstant, les últimes dades de persones sense llar són del maig de l’any passat, quan la Fundació Arrels va fer un recompte i va trobar-ne 892.

Enguany, es vol dur a terme una nova revisió que pretén aconseguir dades concretes i per això es farà una prospecció extensa. Es comptabilitzaran les que pernocten en carrers, places, parcs i caixers, i les persones que passen la nit als equipaments municipals i d’entitats. Podeu inscriure-us com a voluntaris omplint el següent formulari.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article