Centenars d'infants fan cua per visitar la Fàbrica dels Reis d'Orient al barri de Sant Andreu

Els infants expliquen als emissaris i carters reials si s'han portat bé i poden veure les capses on hi ha els regals que han demanat


Centenars de nens i nenes han fet unes llargues cues per poder visitar aquest diumenge la Fàbrica dels Reis d'Orient, situada a l'antiga fàbrica Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Enmig d'espectacles amb ball i música, els infants poden parlar amb l'emissari de Ses Majestats i amb els carters i operaris reials, a qui expliquen si s'han portat bé durant l'any i els diuen els regals que demanen.

A més, al magatzem de la fàbrica poden contemplar els centenars de capses amb les lletres inicials dels seus noms on hi ha alguns dels regals que han demanat.

Entre els dies 27 de desembre i 4 de gener, amb l’excepció del dilluns 31 i el dimarts 1, els infants que s’apropin al recinte podran descobrir de primera mà com treballen els patges dels tres Reis Mags, com es creen les joguines o on s’ordenen tots els regals que s’acabaran repartint per la ciutat durant la nit del 5 de gener.

La Fàbrica dels Reis d’Orient obre de 17 a 21 hores, i es pot visitar mitjançant un recorregut en el qual els nens i les nenes podran lliurar les seves cartes a l’oficina de correus màgica, i que finalitza amb un espectacle de llums i projeccions a la mateixa façana de la Fàbrica de Creació. La durada de cada recorregut és de vint minuts (l’últim comença a les 20.40 hores) i l'entrada és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article