El premi ASPÀSIA amplia el seu termini per presentar candidatures

El guardó reconeixerà una trajectòria vital i professional en favor de l'increment del poder de les dones


L'objectiu d'aquest reconeixement és valorar la trajectòria de les persones que treballen en pro de l'equitat de gènere. La xarxa de Dones Directives i Professionals de l'Acció Social (DDiPAS) i l'Observatori del Tercer Sector han impulsat la tercera edició del guardó, que ha ampliat el termini per presentar candidatures fins al 8 de març.

El Premi ASPÀSIA, que s'atorgarà durant un acte de DDiPAS a finals de mes, pretén posar de relleu les aportacions de la persona premiada. És per això que la candidatura pot ser presentada per l'individu que es consideri mereixedor del reconeixement, però també per terceres persones que valorin el seu compromís en la defensa de la causa.

La convocatòria s'adreça als moviments veïnals i associatius, les organitzacions socials, col·legis professionals, universitats, centres educatius i administracions públiques, així com a tots aquells espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries. En aquest sentit, el jutjat valorarà la qualitat de les iniciatives o accions realitzades i també l'impacte social d'aquestes.

Podeu consultar les bases del Premi i el formulari de presentació de la candidatura, i accedir a més informació sobre la documentació que cal aportar clicant aquí.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article